Jambalayan שרימפס ונקניק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 442 קלוריות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. אם יש לכם פטרוזיליה, פלפל, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו שרימפס ונקניקיות Jambalaya, שרימפס ונקניקיות Jambalaya, ו שרימפס ונקניקיית אנדויל Jambalaya (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול וכבד מעל חום גבוה ומוסיפים את השרימפס. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שרימפס סלסול ופשוט להתחיל חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את החסילון עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
מוסיף את הנקניק והנקניק לקומקום ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד ששניהם משחימים היטב, על 15
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
דקות. להפחית את החום בינוני ולהוסיף את השום, סלרי, פלפל ובצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 10 דקות. מערבבים את האורז, עגבניות, מרק, מלח, פלפל קאיין, וחצי פטרוזיליה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים 20 דקות או עד שהנוזל נספג כמעט. מוסיפים את השרימפס ואת הפטרוזיליה הנותרת. מכסים ומבשלים עד שכל הנוזל נספג, 3 עד 5 דקות יותר. (יכול להיות מורכב עד 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. מחממים, מכוסים, בתנור F 325 במשך 20 דקות או עד מחומם דרך, ערבוב פעם או פעמיים.)
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.