קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

שרימפס וצ'וריסו של דייג פורטוגזי

שרימפס וצ'וריסו של דייג פורטוגזי
שרימפס של דייג פורטוגזי וצ'וריסו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 733 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, צ'וריסו, אגוז מוסקט ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו תבשיל דייג פורטוגזי, פורטוגזית אפויה ביצים עם צ'וריסו וריקוטה, ו המבורגרים חריפים בסגנון פורטוגזי / מחוונים # SundaySupper (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
חום 1 כף שמן זית כתית אקסטרה בתנור הולנדי או סיר מרק על חום בינוני גבוה, מוסיפים את צ ' וריסו ומעבירים 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה, בצל, גזר, שום, פלפל צ ' ילה, טימין, עלה דפנה, לרכך 5 עד 6 דקות. לנבול כרוב ועונה עם אגוז מוסקט קטן. מערבבים את החומוס, העגבניות והמלאי לתוך הסיר, מביאים לרתיחה נמוכה ומתבלים עם מלח ופלפל, במידת הצורך. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
חומוסחומוס
עלי דפנהעלי דפנה
עגבנייהעגבנייה
צ ' וריסוצ ' וריסו
גזרגזר
שוםשום
מוסקטמוסקט
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
מלאימלאי
טימיןטימין
כרובכרוב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מחממים את צ ' וריסו ואת בסיס רוטב ירקות לרתיחה נמוכה, כאשר מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
צ ' וריסוצ ' וריסו
בסיסבסיס
4
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד ומוצק.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
5
מוסיפים את המיץ של 1 לימון לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
מיץמיץ
לימוןלימון
6
מגישים את השרימפס וצ ' וריסו בקערות רדודות מעוטרות עם טפטוף של שמן זית כתית מעולה, ולחמניות פורטוגזיות חמות לצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
צ ' וריסוצ ' וריסו
שרימפסשרימפס
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.