שרימפס חמוץ חם וברוקולי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס חמוץ חם ברוקולי. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 249 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, שמן שומשום, אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 64%. מתכונים דומים: מרק חם וחמוץ, ברוקולי עם שמנת חמוצה, ו בשר בקר חמוץ מתוק עם ברוקולי.
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק, הברוקולי ורצועות פלפל אדום. מבשלים 2 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1 1/4 מרק כוסות וחום לרתיחה.
מערבבים את המרק שנותר ואת קורנפלור בקערה קטנה עד התערובת חלקה.
מוסיפים את תערובת קורנפלור ואת השרימפס למחבת ומבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד התערובת רותחים ומתעבה והשרימפס מבושלים דרך.
מגישים את תערובת שרימפס על האורז.