שרימפס חריף סינגפור על תרד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סינגפור צ'ילה סרטן עם תרד, קוקטייל שרימפס עם רוטב חריף סינגפור, ו אטריות בסגנון סינגפור עם שרימפס.
הוראות
חום 1 כפית שמן צמחי במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים תרד קצוץ, ומערבבים במשך 1 דקה או עד נבול.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים שרימפס ופלפל; מוקפץ 2 דקות.
לשלב סאקה ואת שאר החומרים.
מוסיפים תערובת סאקי לשרימפס. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.