שרימפס טוסקני
שרימפס טוסקני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך טפנד זיתים, מרינרה, שמן זרעי ענבים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: שרימפס קלוי עם שעועית טוסקנית, מרק שעועית טוסקנית עם שרימפס, ו שרימפס כועס עם שעועית לבנה טוסקנית.
הוראות
מוסיף את השמן למחבת סאוט גדולה על חום גבוה. לאחר מכן, מוסיפים את השרימפס ומבשלים.
מפזרים את השרימפס במלח ופלפל, בתנועה ערבוב, ומבשלים עד השרימפס הם בינוניים נדירים בטמפרטורה, כ 2 דקות. לאחר מכן, לשרוף את המחבת עם היין ולהוסיף טפנד. להפחית את החום ומערבבים את טפנד לתוך השרימפס. לאחר מיזוג ממרח הזיתים, מוסיפים את המרינרה, מערבבים שוב ומאפשרים לחמם, כ-2 דקות. לבסוף, מוסיפים את הספגטי המבושל, מערבבים וחמים עד שהספגטי חם, כ -3 דקות. שוב, לזרוק ולהגיש או חלק הפסטה. תסיים עם הפרמזן ובזיליקום.