קושימומחה
מוכן ב36 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות9
מגזין

שרימפס כבוש

שרימפס כבוש
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו שרימפס כבוש. זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 10 . מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. אם יש לכם עלי דפנה, בצל, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 36 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שרימפס כבוש, שרימפס כבוש, ו שרימפס כבוש.

הוראות

1
מביאים את המים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד בלבד, לא יותר מ -3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מסננים היטב ושוטפים במים קרים כדי למנוע בישול נוסף. קלף ושרימפס דווין והשאיר זנבות דולקים. בצנצנת זכוכית גדולה אטומה (בערך 1 1/2 ליטר *) שכבת שרימפס ובצל ומעל כל שכבה פלפל שחור גרוס, גרגירי פלפל, עלה דפנה ושן שום. לשמור שכבות עד צנצנת הוא כ 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
פסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטהפסטה קליפת תינוק, מבושלת אל דנטה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4
יוצקים חומץ ומיץ לימון על שכבות עד שהצנצנת כמעט מלאה. השאירו מקום בחלק העליון, כך שתוכלו לנער בעדינות את הצנצנת כדי לערבב מרכיבים. חותם צנצנת בחוזקה צמרמורת במשך כמה ימים עד 2 שבועות. הפוך את הצנצנת במהופך כדי לערבב מחדש כל יומיים בערך.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
5
מגישים צונן כמתאבן.
6
* הערה: עבור שרימפס גדול יותר ייתכן שתצטרך צנצנת גדולה יותר ולהתאים מרכיבים בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
מוסמך ביודינמי ותרגול מאז 1998, הדומיין מחזיק ב -35.5 דונם של כרמים בלמעלה מ -88 חלקות נפרדות הפרושות על הכפרים אפיג, נוטלטן, איטרסווילר, ריבובילווילואלבואט. הענבים נקצרים ביד, נלחצים בעדינות ומותססים בשמרים מקומיים עד לייבוש מלא. היין מיושן אז, סור שקר, בחביות עץ אלון ישנות 228 ליטר, למשך 9 חודשים.
מוסמך ביודינמי ותרגול מאז 1998, הדומיין מחזיק ב -35.5 דונם של כרמים בלמעלה מ -88 חלקות נפרדות הפרושות על הכפרים אפיג, נוטלטן, איטרסווילר, ריבובילווילואלבואט. הענבים נקצרים ביד, נלחצים בעדינות ומותססים בשמרים מקומיים עד לייבוש מלא. היין מיושן אז, סור שקר, בחביות עץ אלון ישנות 228 ליטר, למשך 9 חודשים.
Certified Biodynamic and practicing since 1998, the Domaine owns 35.5 acres of vineyards in over 88 separate plots spread over the villages of Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvillé, and Albé. The grapes are hand harvested, pressed gently and fermented with indigenous yeasts until fully dry. The wine is then aged, sur lie, in old 228 L oak barrels, for 9 months.