שרימפס כבושים עם מטבל תרד שמנת
שרימפס כבוש עם מטבל תרד שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך jalapeños, שמנת כבדה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: מטבל אבוקדו שמנת עם בצל ירוק, קציץ תרד אפוי, ו אבוקדו תרד מטבל ארטישוק.
הוראות
בסיר גדול, לשלב את המים, חומץ, סוכר, שום, jalapeos, עלי דפנה, פלפל אדום כתוש, מלח, פלפלים וגרגרים allspice ולהביא לרתיחה כדי לפזר את הסוכר.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה.
להעביר את השרימפס ונוזל לקערה גדולה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים ומקררים במשך 8 עד 10 שעות.
בסיר גדול, להרתיח את השמנת על חום גבוה עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מוסיפים את התרד ומבשלים, ערבוב, עד נבול, על 1 דקה.
להעביר את תערובת תרד לקערה ולתת מגניב. מערבבים את frache קרם ומיץ לימון ומתבלים עם מלח.
באמצעות כפית מחוררת, להרים את השרימפס jalapeos מן המרינדה ולסדר על מגש.
מקשטים עם עלי כוסברה ומגישים את מטבל התרד בקערה לצד.