שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר
שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 4 גר' של שומן. אם יש לכם שמן צמחי, יין אורז, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. . מתכונים דומים: שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, שרימפס מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר, ו עוף מוקפץ עם אפונה שלג וג'ינג'ר.
הוראות
בקערה גדולה, מוסיפים מלח למים עד מומס.
הוסף שרימפס, ולהניח בצד 5 דקות. יש לשטוף שרימפס, ויבש על מגבות נייר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד מרק, יין אורז, רוטב סויה, קורנפלור, סוכר ופלפל. תניח בצד.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה או ווק על חום גבוה. לבשל שרימפס, הופך כל הזמן, עד ורוד מכל הצדדים, על 1 דקה. מערבבים שום, זנגביל, ו 2 כפיות שמן. מערבבים אפונה שלג, עירית, ו 1/4 כפית מלח; מוקפץ 1 דקה יותר.
מערבבים תערובת מרק למחבת, וממשיכים לבשל עד שהרוטב מתעבה.