שרימפס מוקפץ עם עגבניות טריות, יין ובזיליקום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס מוקפץ עם עגבניות טריות, יין, בזיליקום. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 842 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שיני שום, עגבניה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מיני פריטטה אפויה עם עגבניות מוקפצות גרליקי ותרד, בזיליקום טרי ופטה, תירס מוקפץ עם עגבניות ובזיליקום, ו תירס מוקפץ עם עגבניות, פתן ובזיליקום.
הוראות
מערבבים מים ומלח 1/2 כוס בקערה גדולה, ערבוב עד מלח מתמוסס.
יוצקים תערובת מלח לתוך שקית פלסטיק zip העליון גדול.
מוסיפים קרח ושרימפס; חותם. להכניס למקרר 30 דקות.
הסר שרימפס משקית; להשליך מלח. לקלף שרימפס.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום; לטגן 15 שניות.
להוסיף שרימפס, ו לטגן 1 דקה.
הוסף יין; לבשל 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מוסיפים עגבניות, 1/4 מלח כפית, ופלפל; מבשלים 3 דקות או עד שרימפס נעשים.
הסר מהחום; לשרת מעל פסטה.