שרימפס מוקפץ עם שום ורוטב צ'ילה
שרימפס מוקפץ עם שום ורוטב צ'ילה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 232 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. אם יש לך פלפל jalapeño, סוכר, shaoxing, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עירית שום מוקפצת עם צ'ילה, מוקפץ צ'ילה-שום ברווז, ו כרוב ניצנים מוקפץ מטוגן עם שום וצ'ילה.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מחממים ווק או מחבת גדולה מעל חום גבוה.
הוסף שרימפס למחבת; מוקפץ 1 דקה או עד שרימפס להתחיל להפוך ורוד.
מוסיפים שום, זנגביל, jalapeo; מוקפץ 1 דקה. מערבבים בתערובת מרק; לבשל 1 דקה או עד שרימפס נעשים רוטב מעובה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בצל ושמן שומשום.
מקשטים עם עלי כוסברה, אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.