שרימפס מטוגן באיו
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לכם חרדל, שרימפס, תיבול cajun, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. נסו שרימפס מטוגן באיו, שרימפס באיו עם איולי לימון ורוזמרין, ו Pancetta עטוף Bayou לה Batre שרימפס עם Rikards מיל תירס צהוב שיבולת שועל ועגבניות ירושה בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים שרימפס, משאירים זנבות. פרפר שרימפס על ידי ביצוע חתך עמוק למטה בחזרה של כל מקצה גדול לזנב, חיתוך אבל לא דרך בתוך עקומת שרימפס. דווין שרימפס, ומניחים בקערה גדולה.
להקציף יחד חלב הבא 3 מרכיבים.
בואו לעמוד לפחות 15 דקות או עד 1 שעה.
שלב תערובת דגים ומטגנים ו 1 כף. תיבול קייג ' ון. לדלות שרימפס בתערובת דגים ומטגנים, ולנער עודף. סדר על דפי אפייה.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 32
שרימפס מטגנים, בקבוצות, 1 1/2 דקות בכל צד או עד חום זהוב; לנקז על מדפים חוט על מגבות נייר.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו הדג הנפלא של Zatarain-Fri ו-Walker & Sons סטירה Ya Mama Cajun תיבול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו