קושיבינוני
מוכן ב33 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

שרימפס מתוק עם פולנטה רכה

שרימפס מתוק עם פולנטה רכה
שרימפס מתוק עם פולנטה רכה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 282 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שום, שמן זית, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 33 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: פולנטה רכה עם רוטב עגבניות מתוק, פולנטה רכה, ו פולנטה רכה עם מסקרפונה.

הוראות

1
בסיר 4 ליטר, להביא 3 כוסות מים לרתיחה וזרם בפולנטה תוך לטאטא כל הזמן. מביאים לרתיחה, ואז נמוך יותר לרתיחה ומבשלים 20 דקות, ערבוב באופן קבוע. מניחים בצד ומכסים בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
במחבת סאוט 12 אינץ', מחממים את שמן הזית מעל חום בינוני גבוה עד רק עישון.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים שום וצ ' ילה ומבשלים עד שהתרכך, כ -30 שניות, נזהרים לא להשחים את השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
4
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, מוסיפים שרימפס ומבשלים עד שרק מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
ייןיין
5
הסר מהחום והוסף חמאה, מיץ לימון ופטרוזיליה. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
6
לצלחת, מניחים על 1/4 כוס של פולנטה רכה במרכז כל צלחת. מחלקים את תערובת השרימפס מלמעלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פולנטהפולנטה
שרימפסשרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.