קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרימפס עטוף אודון הוא הילדות שלי לעשות מעל

שרימפס עטוף אודון הוא הילדות שלי לעשות מעל
שרימפס עטוף אודון הוא הילדות שלי לעשות מעל הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, שמן seasme, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. וזה לא כזה אדיר. נסו שרימפס עטוף בדודון מטוגן, יאקי אודון עם שרימפס, ו מרק אודון עם שרימפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים רוטב סויה, חומץ אורז, סוכר, שמן שומשום, וכמה פרוסות של פלפל צ ' ילי כמו שאתה אוהב לצנצנת lidded; לנער היטב לשלב. לנער שוב רק לפני ההגשה.הכן את סלט מלפפון:חצי המלפפונים לאורך לחתוך לרוחב לתוך חצי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
חומץ אורזחומץ אורז
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2
מוסיפים את המלפפונים והבצל הירוק לקערה, יחד עם ½ כוס רוטב הטבילה מוכן; מתבלים עם קמצוץ זעיר של מלח ופלפל וזורקים למעיל. מקררים לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב טבילהרוטב טבילה
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מפזרים את פתיתי בוניטו רק לפני ההגשה (אם שימוש).הכן את השרימפס: לבשל את אודון על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
לנקז היטב.בעוד אודון הוא עדיין חם ליישר את forkful, ואז לגלגל את זה אודון (כ 12 אטריות) סביב כל אחד שרימפס. שים אותם בצד כדי להתקרר. העמילן "ידביק" את האטריות במקום.בינתיים במקום על 3 אינץ ' של שמן לתוך סיר עמוק גדול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עמילןעמילן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מחממים את השמן ל 350 מעלות F. עבודה עם 2 או 3 שרימפס עטוף אודון בכל פעם לטגן אותם עמוק עד השרימפס מבושלים ואת אודון השחמה, על אחת וחצי דקות (אולי שתיים).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מגלגלים אותם בשמן עם כף מחורצת חסינת חום ארוכת טווח כדי להבטיח שהם חומים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1
מורחים את סלט המלפפון על צלחת הגשה, ציפוי זה עם שרימפס עטוף אודון חם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2
מגישים הנותרים רוטב טבילה בצד.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.