שרימפס עטוף אודון הוא הילדות שלי לעשות מעל
שרימפס עטוף אודון הוא הילדות שלי לעשות מעל הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 190 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, שמן seasme, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. וזה לא כזה אדיר. נסו שרימפס עטוף בדודון מטוגן, יאקי אודון עם שרימפס, ו מרק אודון עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים רוטב סויה, חומץ אורז, סוכר, שמן שומשום, וכמה פרוסות של פלפל צ ' ילי כמו שאתה אוהב לצנצנת lidded; לנער היטב לשלב. לנער שוב רק לפני ההגשה.הכן את סלט מלפפון:חצי המלפפונים לאורך לחתוך לרוחב לתוך חצי אינץ'.
מוסיפים את המלפפונים והבצל הירוק לקערה, יחד עם ½ כוס רוטב הטבילה מוכן; מתבלים עם קמצוץ זעיר של מלח ופלפל וזורקים למעיל. מקררים לפחות 15 דקות.
מפזרים את פתיתי בוניטו רק לפני ההגשה (אם שימוש).הכן את השרימפס: לבשל את אודון על פי הוראות החבילה.
לנקז היטב.בעוד אודון הוא עדיין חם ליישר את forkful, ואז לגלגל את זה אודון (כ 12 אטריות) סביב כל אחד שרימפס. שים אותם בצד כדי להתקרר. העמילן "ידביק" את האטריות במקום.בינתיים במקום על 3 אינץ ' של שמן לתוך סיר עמוק גדול.
מחממים את השמן ל 350 מעלות F. עבודה עם 2 או 3 שרימפס עטוף אודון בכל פעם לטגן אותם עמוק עד השרימפס מבושלים ואת אודון השחמה, על אחת וחצי דקות (אולי שתיים).
מגלגלים אותם בשמן עם כף מחורצת חסינת חום ארוכת טווח כדי להבטיח שהם חומים באופן שווה.
מורחים את סלט המלפפון על צלחת הגשה, ציפוי זה עם שרימפס עטוף אודון חם.
מגישים הנותרים רוטב טבילה בצד.כמו זה: כמו טעינה...
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.