שרימפס עטוף בבייקון עם מילוי בזיליקום שום
שרימפס עטוף בבייקון עם מילוי בזיליקום שום נטול גלוטן, ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 50 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך בייקון, גבינת פרמזן, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס עטוף בבייקון עם מילוי בזיליקום שום, שרימפס עטוף בבייקון, ו בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ושרימפס, משאירים זנבות. פרפר שרימפס על ידי חיתוך חריץ לאורך הגב ולחץ בעדינות פתוח.
מערבבים בזיליקום, פרמזן, ושום בקערה קטנה.
מניחים תערובת בזיליקום באופן שווה בפתחי שרימפס; לחץ על שרימפס סגור.
מבשלים בייקון מעל חום בינוני עד מבושל חלקית.
לעטוף כל שרימפס עם 1 בייקון פרוסה, ומניחים על תבנית אפייה משומנת.
רוטב ברביקיו מברשת על שרימפס, ואופים ב 400 במשך 8 עד 9 דקות.