שרימפס עטוף בגריל וסלט ארוגולה עם בצל כבוש, והפחתה בלסמית
שרימפס עטוף פרושוטו בגריל וסלט ארוגולה עם בצל כבוש, והפחתה בלסמית היא ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 20 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 504 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח, שמן זית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: אספרגוס עטוף פרושוטו עם הפחתת בלסמי, פרושוטו עטוף אנדיב W / הפחתת תאנה בלסמית-רייצ'ל רא, ו שרימפס עטוף פרושוטו עם סלט ארוגולה.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
1
להקציף יחד את היין, שום, פלפל אדום, מלח ומיץ לימון. לאט לאט לשפוך את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
פלפל אדום
שמן זית
שום
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מקציף
2
הוסף את השרימפס וזרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כ -20 דקות.
4
בינתיים, חמוצים הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל
חמוצים
5
מערבבים בסיר רוטב בינוני, חומץ יין אדום, סוכר, פתיתי פלפל אדומים, מלח, פלפל שחור ומים. מביאים לרתיחה ושופכים על הבצלים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
חומץ יין אדום
פלפל שחור
בצל
רוטב
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
6
בואו להתקרר ולאחר מכן לקרר.
7
בסיר קטן נוסף, מניחים את כוס 1 של בלסמי מעל חום בינוני ומפחיתים עד שהחומץ הופך לסירופי, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
הסר מהחום ולתת לשבת בטמפרטורת החדר עד מוכן לשימוש. ייתכן שיהיה צורך לחמם לשימוש.
9
תחמם את הגריל לגובה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
מסננים שרימפס ושומרים את המרינדה. לעטוף 1 פרושוטו רצועת סביב כל שרימפס ולמקם 2 שרימפס על כל שיפוד, משאיר מקום קטן בין כל שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
מרינדה
שרימפס
עוטף
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
11
מברשת כל אחד שיפודים עם חלק המרינדה שמורות ומניחים על הגריל. גריל את השרימפס עד הפרושוטו הוא פריך והשרימפס להפוך אטום והם מבושלים דרך, כ 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
מרינדה
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
שיפודים
גריל
12
בקערה גדולה, להתלבש ארוגולה ואת הבצל כבוש עם בלסמי שנותר, התזה של שמן זית, מלח ופלפל.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.