שרימפס עטוף פרושוטו עם פפריקה מעושנת
מנה אחת מכילה 37 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-35 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לכו לחנות ותביאו פלפל, שמן זית, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו פרושוטו עטוף שרימפס מזוגג, שרימפס עטוף פרושוטו קל, ו שרימפס קלוי שום עם פלפלים אדומים ופפריקה מעושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השיפודים במים ולתת להם לספוג לפחות 30 דקות.
מחממים את broiler גבוה ולסדר מדף בחלק העליון (כ 3 אינץ ' ממקור החום).
מערבבים את השמן, הפפריקה והפלפל בקערה בינונית.
מוסיפים את השרימפס וזורקים עד שמצופים באופן שווה.החל בקצה העבה (הראש), שיפוד כל חסילון דרך המרכז שלו עד שהשיפוד מופיע בקצה הדק (הזנב). לקרוע את הפרושוטו לפי הצורך, לעטוף כל שרימפס בחתיכה גדולה מספיק רק כדי לכסות את פני השטח שלה.
מניחים על תבנית אפייה.לטגן עד השרימפס הם אטומים ואת prosciutto הוא פריך, על 3 עד 4 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.