שרימפס עם אבוקדו
שרימפס עם אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 234 קלוריות. גשו לסופר וקנו אבוקדו קליפורני, צלפים, חומץ יין לבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 25 שעות , שהוא מוצק. נסו שרימפס עם אבוקדו, שרימפס מלפפון ממולא אבוקדו, ו שרימפס סלסה עקף אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שרימפס בסיר 5 ליטר של מים מלוחים רותחים* עד רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת.
להקציף יחד חומץ, שמן, צלפים, מלח, פלפל, זרעי סלרי, טבסקו בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף שרימפס חמים, בצל, סלרי, עלי דפנה ולזרוק לשלב. להשרות, מכוסה ומקורר, 24 שעות עד 2 ימים.
בדיוק לפני ההגשה, השליכו את ביי. רבע, בור, וקילוף אבוקדו וחותכים לקוביות 3/4 אינץ'. מערבבים בעדינות לתוך סלט שרימפס, ולאחר מכן כפית על חסה.
* כאשר המלחת מים לבישול, להשתמש 1 כף מלח עבור כל 4 ליטרים מים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.