שרימפס-פסטו פיצה
המתכון שרימפס-פסטו פיצה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 235 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בזיליקום, רוטב פסטו, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שרימפס-פסטו פיצה, פלפל אדום פסטו ופיצת שרימפס, ו שרימפס בגריל & פיצה פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
בצק פתוח; לטפוח לעובי אחיד על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה.
מורחים רוטב פסטו על קרום. קרום עליון עם שרימפס ועגבניות.
אופים פיצה ב 450 במשך 8 עד 10 דקות.
מפזרים פיצה עם גבינת פרמזן ובזיליקום טרי קצוץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.