שרימפס קונפטי + שיבולת שועל
המתכון קונפטי שרימפס + שיבולת שועל מוכן תוך כ 5 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. אם יש לך בישול פולנטה, תרד, ממרח חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פולנטה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פולנטה לימון כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 88% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: גרגרי גבינה חזרת עם קונפטי של פלפלים Poblano קלויים בצל אדום, קציצות קונפטי סלמון ושרימפס, ו קונפטי שרימפס קוקטייל סלט פסטה.
הוראות
מוסיפים שמן זית למחבת וחום.
מניחים שרימפס אחד אחד למחבת ולא לגעת עד חום בצד אחד. הפוך וצרוב עד פריך.
להוסיף ירקות למחבת ו sautee כמה דקות. מערבבים במפרץ הישן ואבקת צ ' ילי.
להוסיף 1/4 כוס מים deglaze תוכנית וירקות steam.
הוסף raab (או ירקות אחרים) למחבת.
הוסף התזה של מים קיטור / deglaze, במידת הצורך.בינתיים, לבשל פולנטה כמו החבילה אומרת (שלי אמר להביא מים לרתיחה, להוסיף פולנטה ומערבבים במשך 5 דקות).כאשר פולנטה עבה, מוסיפים 1 כף חמאה עד מומס. ואז טפטוף על כפית של דבש.
מוסיפים ירקות וירקות לסיר פולנטה ומערבבים יחד.
יוצקים לתוך קערה העליון עם שרימפס ופרמזן.