שרימפס קוסקוס עם מרק פירות ים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 30 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 356 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך סקווש, פלפל, קישואים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק פירות ים, קוסקוס סיציליאני עם מרק דגים (cuscus con brodo di pesce), ו מאכלי ים מתובלים קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקלפים שרימפס, שומרים צדפים, ומניחים את השרימפס בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
ממיסים 1 כפית חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
3
להוסיף שרימפ shells שמורות, בצל, סלרי, גזר, טימין, ושום; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
4
מוסיפים עגבניות, מים, יין, רסק עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מניחים חצי מרק פירות ים בבלנדר, ומעבדים עד חלקה. מסננים מרק פירות ים מחור דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים. חזור על התהליך עם מרק פירות ים שנותר.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מערבבים 1 מרק פירות ים כוס, 1 כפית חמאה, מלח ופלפל בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה; מערבבים בהדרגה בקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
קישואים, לא קלופים וקצוצים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג לפני ההגשה.
8
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להוסיף שרימפס, ו לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
10
להוסיף פלפלים, סקווש, וקישואים; חצי 3 דקות. מערבבים בקוסקוס ומרק נוסף 1 1/2 כוסות פירות ים; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
סכין קילוף
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
11
הערה: חנות הנותרים מרק פירות ים במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע, או להקפיא עד שלושה חודשים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוצים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.