קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

שרימפס קוקוס עם חזרת מנגו

שרימפס קוקוס עם חזרת מנגו
אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, שרימפס קוקוס עם חזרת מנגו עשוי להיות אדיר ללא חלב ופסקאטריאן מתכון לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 27 גרם חלבון, 98 גרם שומן, ובסך הכל 1428 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם סריראצ'ה, בירה לאגר, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס קוקוס עם סלסת מנגו, טאקו שרימפס קוקוס עם סלסת מנגו, ו שרימפס קוקוס עם רוטב מנגו לוהט.

הוראות

1
ללחם: בקערה קטנה מערבבים את הפנקו והקוקוס ומחזיקים בטמפרטורת החדר עד ללחם. לרוטב: בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, מבשלים את המנגו עם 1/4 כוס מים קרים והסוכר עד שהמנגו התחיל להתפרק, תוך ערבוב לאורך כל הדרך. זה אמור לקחת 10 עד 12 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הסריראצ ' ה וממשיכים לבשל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסירים מהאש ומחית במעבד מזון או בבלנדר. לאחר מכן מוסיפים את חזרת.
מרכיבים שתצטרך
חזרתחזרת
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מגישים או מחזיקים.
4
לבלילה: בקערת ערבוב בינונית מערבבים בעזרת מטרפה את הלגר, הקמח, אבקת האפייה, תבלין הקג ' ון וחלמון הביצה; הבלילה צריכה להיות סמיכה כמו עקביות בלילת הפנקייק. אם יש צורך בקמח או בנוזל נוסף, הוסיפו והקציפו שוב והחזיקו קר עד ללחם.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
לאגרלאגר
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מחממים את השמן בטיגון עמוק ל -325 מעלות. מתבלים את הקמח במלח ופלפל. מצפים קלות את השרימפס, למעט הזנבות, בקמח המתובל, ואז טובלים בבלילת הבירה. מצפים באופן שווה בלחם הקוקוס, וחוזרים על התהליך עד שכל השרימפס התלבשו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2
מניחים בזהירות את השרימפס בטיגון ומבשלים עד להזהבה. חזור על התהליך עד שכל השרימפס מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
3
מגישים עם רוטב המנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבירה לאגרבירה לאגר11 קילו קישואים,תבלין Cajunתבלין Cajun2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוקוס מגוררקוקוס מגורר1זנים של פטריותזנים של פטריות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן טחוןמלח ופלפל לבן טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזרתחזרת2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנגו חתוך לקוביות, טרי או קפואמנגו חתוך לקוביות, טרי או קפוא2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מתובל לכל מטרהקמח מתובל לכל מטרה24שרימפס, 21 עד 25 ספירה, שרימפס קלופים מסולסלים, זנב עלשרימפס, 21 עד 25 ספירה, שרימפס קלופים מסולסלים, זנב על11 קילו קישואים,SrirachaSriracha2בצל צהוב בינוני, קצוץ2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(פירורי לחם יפניים), מעט כתושים(פירורי לחם יפניים), מעט כתושים

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יקב שבע הגבעות סוביניון בלאן עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
יקב שבע גבעות סוביניון בלאן
יקב שבע גבעות סוביניון בלאן
זה סוביניון בלאן הוא טעים להפליא עם פירות בהירים ומאפיינים עשב ירוק, עדיין יש עושר בסיסי וכתוצאה מכך יין של גוף בינוני וחומר.זהו אפריטיף מענג וישתלב היטב עם פירות ים וסלטים.