שרימפס קוקוס עם שאלוט פריך, בזיליקום ושומשום מפזרים
אם יש לכם שרימפס, זנגביל מסוכר, קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלב קוקוס לא ממותק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה טבעונית ללא גלוטן תות שדה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס בזיליקום בסגנון תאילנדי עם בזיליקום-אורז קוקוס, שרימפס וקישואים מוקפצים עם בזיליקום פריך, ו קבב עוף ברוטב סויה עם שומשום.
הוראות
על תבנית אפייה גדולה, להפריד את שאלוט פרוס לטבעות ולזרוק עם השמן.
מורחים את השאלוט על תבנית האפייה ואופים במשך 10 דקות, ערבוב פעם אחת, עד שרוב הטבעות הם השחמה עמוקה.
בינתיים, במחבת בינונית, טוסט הקוקוס על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
להעביר לקערה עם שאלוט ולמחוק את המחבת.
מוסיף את שומשום וטוסט על חום גבוה בינוני, רועד את המחבת, עד הזהב, על 30 שניות.
מעבירים לקערה עם שאלוט וקוקוס. מערבבים בזיליקום, ג ' ינג 'ר וצ' ילי.
מוסיפים את חלב הקוקוס למחבת; מביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים, ערבוב, עד רק מבושל דרך, על 3 דקות. מערבבים במיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל. כפית את השרימפס לקערות, למעלה עם שאלוט וזרעי שומשום מפזרים ומגישים.
הערות: וריאציות: ניתן להגיש את השאלוט, בזיליקום וזרעי שומשום על אטריות אסיאתיות או צלעות חזיר בגריל או לשמש לקישוט לקארי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.