שרימפס קריאולי
שרימפס קריאולי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם פלפלים, בצל ירוק, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו שרימפס קריאולי IV, שרימפס קריאולי, ו שרימפס קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת פריי, מחממים שמן זית.
מוסיפים פלפלים, בצל וסלרי. מבשלים עד מתרכך.
להוסיף אבקת צ ' ילי ו לטגן עד קרמל.
הסר מהחום ושופכים לסיר חרס.
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות, רוטב חריף, ווסטרשייר, סוכר לבן, מלח ופלפל.
מוסיפים שרימפס ומבשלים כ 3 דקות.
מגישים מעל אורז. למעלה עם בצל ירוק קצוץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.