שרימפס שום שמנת ופסטה
זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. אם יש לכם גרגרים אורגנו, לינגוויני, שרימפס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו שרימפס שום שמנת ופסטה, פסטה שום שמנת עם שרימפס וירקות, ו פסטה עם שרימפס מוקרם (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי של 5 עד 6 ליטר, מחממים 3 ליטרים מים לרתיחה; מוסיפים לינגוויני ושרימפס. מבשלים 3 עד 4 דקות או עד לינגוויני הוא רך שרימפס ורודים.
מסננים וחוזרים לתנור ההולנדי; מכסים כדי להתחמם.
בינתיים, במחבת nonstick גדולה, יין חום, גבינה, חלב, שום ומלח לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום; מבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן, או עד מעובה מעט.
מוסיפים לינגוויני ושרימפס לרוטב במחבת; זורקים למעיל. מערבבים אורגנו קצוץ רק לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.