שרימפס של נייג'ל סלייטר עם ירקות אסיאתיים
השרימפס של נייג'ל סלייטר עם ירקות אסיאתיים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 423 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-229 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם סוכר, עלי כוסברה, צ'ילי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו Coq au ריזלינג של נייג'ל סלייטר, צ'אטני השזיף המתוק של נייג' ל סלייטר, ו הברווז של נייג'ל סלייטר עם תאנים וברולו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה (12 אינץ') או ווק, לחמם את השמן על חום בינוני.
מוסיף את הג ' ינג 'ר, עשב לימון, צ' יילס, בצל ירוק. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם רכים הג ' ינג ' ר רק התחיל צבע.
הגבר את החום לגבוה והוסף את השרימפס. מבשלים עד צבעוני משני הצדדים, ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון, רוטב דגים, וסוכר. מביאים את הנוזל לרתיחה ומבשלים עד שהשרימפס פשוט אטום.
הסר אותם עם מלקחיים לצלחת.
הוסף את הירוקים למחבת ולהפוך אותם במחבת כפי שהם נובלים. מבשלים עד שהם רכים והרוטב מופחת במקצת.
מוסיף את השרימפס בחזרה למחבת יחד עם הכוסברה ובזיליקום.
הסר מן החום כמו עשבי תיבול להתחיל לנבול.
מגישים מיד בקערות רדודות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו