שרימפס תאילנדי מוקפץ
המתכון שרימפס תאילנדי מוקפץ יכול לספק את התשוקה האסיאתית שלך בערך 25 דקות. מתכון חינם חלב זה משרת 4 . מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. אם יש לכם חמאת בוטנים, פתיתי פלפל, ג'ינג'רש ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. 1 אדם התרשמו מתכון זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 63%. נסו שרימפס תאילנדי מוקפץ עם קישואים, חבילת מקפיא מוקפץ שרימפס, ו מהיר 10 דקות שרימפס טריאקי מוקפץ (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון גדולה או ווק, מוקפץ פלפלים אדומים בשמן קנולה חם במשך 1 דקה.
מוסיפים את אפונת השלג, הבצל הירוק והשום; מערבבים 2-3 דקות יותר או עד שהירקות פריכים-רכים. הסר ושמור על חום.
באותה מחבת שלבו את המרק, חמאת הבוטנים, רוטב הסויה, החומץ, שמן השומשום, פתיתי הג ' ינג ' ר והפלפל. מבשלים ומערבבים עד חמאת בוטנים נמסה תערובת מגיע לרתיחה. מערבבים שרימפס. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד. מחזירים תערובת פלפל אדום למחבת; מחממים דרך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
ניתן לשלב שרימפס עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
![ערכת יין-גרנד קרו-פינו גריגיו]()
ערכת יין-גרנד קרו-פינו גריגיו