תאנה מוזהבת וטארט מסקרפונה
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 134 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת כבדה, גבינת מסקרפונה, תאנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ברי, Mascarpone טארט, טארט תות וקרפונה, ו טארט Mascarpone תות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
חותכים את יריעות ה-Feuille de' Bric לריבועים 2 1/2 אינץ', ריסוס עם תרסיס מחבת וסירוס בקופסאות מאפין.
אופים עד חום זהוב, לתת מגניב ולהסיר מן המחבת.
בתערובת קערה בינונית תאנים הוסרו מהסירופ עם גבינת מסקרפונה, שמנת כבדה, וביצה 1 גדולה.
מערבבים על מהירות איטית עד תאנים שבורים היטב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מילוי טארט פגז 3/4 של הדרך ואופים במשך 20 דקות או עד המילוי הוא מוצק.
מקשטים בסירופ תאנה שחור ומגישים חם.