, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 311 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. לכי לחנות ותקני תאנים, שמנת מתוקה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דובדבן חמוץ-פרי שפל, הודו עם זיגוג דובדבנים עם מילוי דובדבן-תפוח מיובש, ו משמש מיובש (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב הראשון 9 מרכיבים in12-inch מחבת broilerproof עם 3 אינץ ' highsides או רחב 3-quart stovetop קדאולדיש. לגרד זרעים שעועית וניל; addbean. מביאים תערובת לרתיחה. להפחית חום tolow ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מחום. האם קדימה יכול להתבצע 2 שעות קדימה.
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.
1
לטאטא קמח, 2 כפות סוכר, סודה לשתיה, ו seasalt בקערה בינונית כדי להתמזג.
להחזיר תערובת פירות יבשים להתבשל.שימוש נדיב 1/4 כוס ביסקוויט dough עבור כל אחד, לגרוף 8 ערימות של תערובת פירות atopsimmering בצק, המרווח בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
6
מפזרים סוכר קינמון על כל ביסקוויט.מכסים מחבת בחוזקה ומבשלים overmedium-חום נמוך עד ביסקוויטים הם puffyand מבושל דרך (בודק מוכנס intocenter של ביסקוויטים יוצא נקי), about12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קינמון
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מחבת מחום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
Letslump לעמוד חשוף 15 דקות.
9
בינתיים מתלה מיקום בתנור העליון השלוש לפחות 6 אינץ ' מחום sourcead ו מראש broiler. נפילה מטאטאת רק untilbiscuit צמרות הם אור זהוב, מתבונןרקכדי למנוע שריפה, 1 עד 2 דקות.