תאנים עטופות פרושוטו בגריל ממולאות בגבינת עיזים
תאנים עטופות פרושוטו בגריל ממולאות בגבינת עיזים דורשות בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. תמורת 2.75$ למנה, תקבלו מנה של 4. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 9 גרם חלבון ו-27 גרם שומן. אם יש לכם בייבי ארוגולה, פרמיג'אנו-רג'יאנו, פתיתי פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ו-3 יאמרו שהוא הגיע למקום. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן וראשונית. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 32%, וזה די גרוע. נסו תאנים ממולאות גבינת עיזים עטופות בפרושוטו, תאנים גבינת עיזים עטופות בפרושוטו ותאנים עטופות גבינת עיזים ופרושוטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הגריל ומברישים עם מברשת גריל כדי להסיר את עודפי הרוטב והשומן. לאחר הצחצוח, העבירו מגבת משומנת על הסורגים כדי לאסוף כל קרד או פיח שהתרופפו.
מטפטפים כל חצי תאנה בחומץ וממלאים כל מרכז תאנה בגבינת עיזים.
מפזרים כמה פתיתים של פלפל אדום כתוש, אם משתמשים בו, על גבי גבינת העיזים ועוטפים כל תאנה בפרוסת פרושוטו. צובעים מעט מאוד את החלק החיצוני של כל תאנה בשמן זית.
שים את התאנים על מקום קריר יותר של הגריל שחומם מראש. הרעיון כאן הוא שאנחנו רוצים לצלות את התאנים בעדינות כדי לבשל את התאנה עד הסוף, אבל עדיין לקבל את הפחם מבחוץ. צולים את התאנים מכל הצדדים כך שהפרושוטו מתחיל להיות פריך והתאנה מרגישה רכה כשסוחטים אותה, כ-5 עד 6 דקות.
בזמן שהתאנים צולות, בקערה גדולה, זורקים את הארוגולה עם מעט שמן זית כתית מעולה, מעט חומץ בלסמי והפרמיג'אנו-רג'יאנו. טועמים ומוסיפים מלח אם צריך. מסדרים על צלחות הגשה אישיות או צלחת הגשה ומעליהן את התאנים.
מטפטפים כמה טיפות בלסמי על כל תאנה ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור Fingerfood. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-79 דולר לבקבוק.
![Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine]()
Domaine Ravaut: Grand Cru Hautes Mourottes Pinot Noir Wine
גוון ברונזה אדמדם חושף את גילו של היין הזה, אבל עדיין יש לו הרבה חיים. אף עמוק ועשיר מרמז על דובדבנים שחורים בשלים, ציפורן וקסיס. לאחר שהיין הספיק לנשום, הוא מתחיל לחשוף עוד יותר תבלינים ופרי. שותה יפה עכשיו אבל סביר להניח שיישאר אטרקטיבי עד 2019 לפחות.