תבלין פלפל חריף
צריך ללא גלוטן ותוספת טבעונית? רוטב חריף יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 71 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-186 היו אומרים שזה פגע במקום. לכו לחנות ותביאו חומץ סיידר, פלפלים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו בס מפוספס פראי מאודה עם פלפל צהוב Romesco, פלפל אדום-תבלין שחור ופטרוזיליה-שמן שום, פלפל אדום להתענג, ו פלפל אדום להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים ובצל בתוך קערת עבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק עד פלפלים ובצל קצוץ דק.
העברת תערובת פלפל למסננת רשת בסדר להגדיר בתוך קערה. מערבבים במלח ולתת לשבת במשך 2-3 שעות. לשטוף תחת מים קרים ומתח, דוחף ירקות בצד של המסננת באמצעות מרית גומי כדי להסיר כמה שיותר מים ככל האפשר.
בסיר בינוני, להביא חומץ וסוכר לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, ערבוב להתמוסס לסוכר.
מוסיף בתערובת פלפל, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
להעביר להתענג על מיכל אטום ולאחסן במקרר עד חודש.