ברוקולי Rotini תבשיל דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 570 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך pimiento, ברוקולי פלורט, rotini, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו Rainbow Rotini, תבשיל עוף וברוקולי, מנה אחת ברוקולי Rotini, ו שרימפס וברוקולי Rotini (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן. מבשלים 7 דקות או עד "אל דנטה"; מוסיפים ברוקולי ומבשלים 3 דקות או עד ברוקולי הוא פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי
פסטה
מלח
2
לנקז היטב.
3
מערבבים גבינת צ ' דר ו 7 המרכיבים הבאים בקערה, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
להחזיר פסטה למחבת; להוסיף תערובת גבינה, ערבוב בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מבשלים מעל חום בינוני-נמוך 5 דקות או עד מחומם היטב.