תבשיל אווז עם שעורה ושורש סלרי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1275 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם שעורה מגולגלת, גזר, שומן ברווזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. עם כפית נסו תבשיל שורש סלרי, בקר (ביזון) ותבשיל שעורה עם ירקות שורש, ו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקצץ את הרגליים של כל עודף שומן. בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד אחר עם מכסה, מחממים את שומן הברווז על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים את הרגליים ומשחימים אותן, מלחים אותן כשהן מבשלות. קח את הזמן שלך כדי לקבל אותם משחימים היטב.
3
להעביר אותם לצלחת ולהניח בצד.
4
מוסיפים את הבצל והפטריות לסיר, הופכים את החום לגבוה ומערבבים לשלב. Sauté במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מוסיף את המרג ' ורם, להחזיר את הרגליים לסיר, ולאחר מכן לשפוך את המניה. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 2 עד 3 שעות, עד שהבשר רך. אם הרבה שומן מתחיל להצטבר על פני השטח של התבשיל, לרפרף אותו.
שו הופיע בערוץ הקניות ביזארי פודס (Bizarre Foods) ועבודתו הופיעה ב-Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream וב-The Art Of Eating, כמו גם במגזינים לציד ושימור כגון Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine, ו-Pheasants Forever. הוא גר בסקרמנטו, קליפורניה. למידע נוסף ב-www.honest-food.net.