תבשיל אווז עם שעורה ושורש סלרי
תבשיל אווז עם שעורה ושורש סלרי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1275 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם שעורה מגולגלת, גזר, שומן ברווזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. עם כפית נסו תבשיל שורש סלרי, בקר (ביזון) ותבשיל שעורה עם ירקות שורש, ו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ את הרגליים של כל עודף שומן. בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד אחר עם מכסה, מחממים את שומן הברווז על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הרגליים ומשחימים אותן, מלחים אותן כשהן מבשלות. קח את הזמן שלך כדי לקבל אותם משחימים היטב.
להעביר אותם לצלחת ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל והפטריות לסיר, הופכים את החום לגבוה ומערבבים לשלב. Sauté במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצל מתחיל חום.
מוסיף את המרג ' ורם, להחזיר את הרגליים לסיר, ולאחר מכן לשפוך את המניה. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 2 עד 3 שעות, עד שהבשר רך. אם הרבה שומן מתחיל להצטבר על פני השטח של התבשיל, לרפרף אותו.
כאשר רגלי האווז רכות, הסר אותן, תן להן להתקרר מעט, ולאחר מכן משוך את כל הבשר מהעצמות. תחזיר את הבשר לסיר.
מוסיפים את השעורה, גזר, שורש סלרי, מערבבים היטב ומבשלים כ -30 דקות, עד שהשורש השעורה והסלרי מכרז. מתבלים במלח.
מגישים מעוטרים בשמיר וקמצוץ פלפל שחור, ומעל כל קערה עם מנה של שמנת חמוצה על השולחן.
Reprinted with permission from Duck, Duck, Goose: Recipes and Techniques for Cooking Duck and Geese, both Wild and Articulated by Hank Shaw. זכויות יוצרים © 2013 by Hank Shaw; photographs copyright © 2013 by Holly A. Heyser. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.האנק שו הוא מחבר הספר Hunt, Gete, Cook and the blog Hunter Angler Gardener Cook, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לבלוג הטוב ביותר ב-2013 ובפרס בלוג המזון הטוב ביותר ב-IACP ב-2010 וב-201
שו הופיע בערוץ הקניות ביזארי פודס (Bizarre Foods) ועבודתו הופיעה ב-Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream וב-The Art Of Eating, כמו גם במגזינים לציד ושימור כגון Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine, ו-Pheasants Forever. הוא גר בסקרמנטו, קליפורניה. למידע נוסף ב-www.honest-food.net.