קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות93
מגזין

תבשיל אווז עם שעורה ושורש סלרי

תבשיל אווז עם שעורה ושורש סלרי
תבשיל אווז עם שעורה ושורש סלרי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1275 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 90 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %55 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זה מושלם עבור סתיו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם שעורה מגולגלת, גזר, שומן ברווזוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. עם כפית נסו תבשיל שורש סלרי, בקר (ביזון) ותבשיל שעורה עם ירקות שורש, ו שומר מטוגן חריף, סלרי ושורש סלרי עם נקניק סיני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ את הרגליים של כל עודף שומן. בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד אחר עם מכסה, מחממים את שומן הברווז על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את הרגליים ומשחימים אותן, מלחים אותן כשהן מבשלות. קח את הזמן שלך כדי לקבל אותם משחימים היטב.
3
להעביר אותם לצלחת ולהניח בצד.
4
מוסיפים את הבצל והפטריות לסיר, הופכים את החום לגבוה ומערבבים לשלב. Sauté במשך 6 עד 8 דקות, עד הבצל מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיף את המרג ' ורם, להחזיר את הרגליים לסיר, ולאחר מכן לשפוך את המניה. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 2 עד 3 שעות, עד שהבשר רך. אם הרבה שומן מתחיל להצטבר על פני השטח של התבשיל, לרפרף אותו.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
כאשר רגלי האווז רכות, הסר אותן, תן להן להתקרר מעט, ולאחר מכן משוך את כל הבשר מהעצמות. תחזיר את הבשר לסיר.
מרכיבים שתצטרך
אווז שלםאווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את השעורה, גזר, שורש סלרי, מערבבים היטב ומבשלים כ -30 דקות, עד שהשורש השעורה והסלרי מכרז. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
שעורהשעורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
מגישים מעוטרים בשמיר וקמצוץ פלפל שחור, ומעל כל קערה עם מנה של שמנת חמוצה על השולחן.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
Reprinted with permission from Duck, Duck, Goose: Recipes and Techniques for Cooking Duck and Geese, both Wild and Articulated by Hank Shaw. זכויות יוצרים © 2013 by Hank Shaw; photographs copyright © 2013 by Holly A. Heyser. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.האנק שו הוא מחבר הספר Hunt, Gete, Cook and the blog Hunter Angler Gardener Cook, אשר זכה בפרס ג ' יימס בירד לבלוג הטוב ביותר ב-2013 ובפרס בלוג המזון הטוב ביותר ב-IACP ב-2010 וב-201
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
10
שו הופיע בערוץ הקניות ביזארי פודס (Bizarre Foods) ועבודתו הופיעה ב-Food & Wine, Organic Gardening, Field & Stream וב-The Art Of Eating, כמו גם במגזינים לציד ושימור כגון Delta Waterfowl, California Waterfowl Magazine, ו-Pheasants Forever. הוא גר בסקרמנטו, קליפורניה. למידע נוסף ב-www.honest-food.net.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)