תבשיל אורז קישואים עוף דורש בערך 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 180 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 15. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. . לך לחנות ותביא מיץ לימון, שמן זית, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו קישואים, תבשיל עוף ואורז חום, קישואים ותבשיל אורז, ו קישואים ותבשיל אורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו מים, אורז ובוליון עוף לרתיחה בסיר. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד האורז רך ונוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מים
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים קישואים, סלרי ובצל בשמן חם עד למכרז, כ 5 דקות. מערבבים אורז, קרם של מרק פטריות, שמנת של מרק פטריות עם שום קלוי, ערמוני מים, עוף, מיונז, ומיץ לימון לתערובת ירקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרם
ערמוני מים
שום קלוי
מיץ לימון
מיונז
שמן זית
ירק
קישואים
עוף שלם
סלרי
בצל
אורז
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
העברת תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מורחים בצל מטוגן על תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
בצל מטוגן צרפתי
מורחים
אורז
6
אופים בתנור שחומם מראש עד תוסס מעט השחמה, 30 עד 35 דקות.