קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

תבשיל אטריות שמנת

תבשיל אטריות שמנת
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. עם כפית ציון 55%, המנה הזו מוצקה. תבשיל אטריות טונה שמנת, קדרת אטריות חזיר שמנת, ו תבשיל אטריות טונה שמנת דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים אטריות במים רותחים למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים ברוקולי ונקניק; מבשלים 5-10 דקות יותר או עד שהאטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
מסננים; לחזור למחבת. מערבבים פנימה את שאר החומרים. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה והתערובת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות