תבשיל אירי של סבתא
תבשיל האירי של גרם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון מגיש 10 . מנה אחת מכילה 482 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לכם בוליון בקר, בשר בקר, מים חמים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 98% וזה יוצא מן הכלל. נסו אנני גאנס אירי קודל-תבשיל אירי זה מלא בייקון, נקניקיות, בירה, תפוחי אדמה, ועוד, תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו תבשיל אירי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבשר לשמן ומתבלים עם המרווה, מבשלים את הבשר עד להשחמה מכל הצדדים; מנקזים.
מניחים בשר בקר, תפוחי אדמה, גזר, פטריות, בצל, זרעי סלרי, רוטב ווסטרשייר, פלפל, ו bouillon בשר בבישול איטי; העונה עם מלח.
יוצקים מספיק מים על התערובת כדי לכסות. כוון את התנור האיטי לגובה וכסה אותו. מבשלים 4 עד 5 שעות, ערבוב מדי פעם.
לטאטא יחד את קורנפלור ומים חמים בקערה קטנה עד חלקה; מערבבים דרך התבשיל. אפשר את התבשיל לבשל עד מעובה, 15 עד 20 דקות.