תבשיל אנצ'ילדה עוף
מתכון עוף אנצ'ילדה תבשיל יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בסביבה 45 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. לכו לחנות ותרימו פלפל טחון, בצל, רסק עגבניות של האנט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: תבשיל אנצ'ילדה עוף, תבשיל אנצ'ילדה עוף, ו תבשיל אנצ'ילדה עוף.
הוראות
ידיים על: 20 דקות בסך הכל: 55 דקות מחממים תנור ל 177°. Spray 13-x 9 אינץ צלחת אפייה עם ספריי בישול; להפריש.
שמן חום בסיר בינוני מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מבשלים ומערבבים 5 דקות, או עד הבצל הם פריך במכרז. מערבבים רסק עגבניות, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל. להפחית את החום נמוך; מבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
שכבה 4 טורטיות, מחצית העוף, 2/3 כוס הגבינה ו 1/4 של הרוטב במנה מוכנה. חזור על שכבות. למעלה עם 4 טורטיות שנותרו, רוטב שנותר וגבינת כוס 2/3 הנותרים. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים 30 דקות. לחשוף; אופים 5 דקות נוספות.