תבשיל אנצ'ילדה עוף
מתכון עוף אנצ'ילדה תבשיל מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתאים ל-3 מנות. במנה עיקרית זו יש 357 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך טורטיות תירס, גבינת שמנת, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. נסו תבשיל אנצ'ילדה עוף, תבשיל אנצ'ילדה עוף, ו תבשיל אנצ'ילדה עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל עוף ופלפל על חום בינוני-גבוה 4 עד 6 דקות, תוך ערבוב מתמיד, עד העוף מתחיל חום ופלפל הוא פריך-במכרז.
חום לרתיחה. מערבבים באורז; להפחית את החום לנמוך. לכסות; לבשל 10 דקות או עד אורז הוא רך.
מערבבים גבינת שמנת לתערובת עוף עד מעורבב היטב.
מורחים 1 כף של שעועית מטוגנת על 1 טורטיה; מקום, שעועית בצד למעלה, בתחתית ungreased 1-ק " ג תבשיל. למעלה עם תערובת עוף 1 כוס; מפזרים 1 כף של הגבינה. חזור 2 פעמים. למעלה עם טורטייה הנותרים; מפזרים גבינה נותרת.
מכסים; אופים 20 עד 25 דקות או עד שהתערובת חמה וגבינה מותכת.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.