קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל אנצ'ילדה עם רוטב חפרפרת מהיר

תבשיל אנצ'ילדה עם רוטב חפרפרת מהיר
תבשיל אנצ'ילדה עם רוטב חפרפרת מהיר נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 369 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך בצל, שמן זית, queso פרסקו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף עם רוטב חפרפרת מהיר, תבשיל אנצ'ילדה עוף אנצ' ילדה ירוק מהיר וקל, ו תבשיל אנצ'ילדה באמצע השבוע מהיר, מן היומיום בריא eCookbook.

הוראות

1
כדי להכין שומה, לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים צ ' יילס, ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד ריחני.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3
שלב צ ' ילי 1 כוס מים רותחים בקערה קטנה; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
הסר צ ' ילי מנוזל, שומר נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
5
הסר ולהשליך גבעולים וזרעים מצ ' יילס. הניחו צ ' ילי ושריית נוזלים בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
6
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
להוסיף בננות; לטחון 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
8
מוסיפים בצל ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך שום); מטוגנים במשך 5 דקות. מערבבים בצ ' ילי, השריית נוזלים, מרק, דובדבנים, גרעיני pumpkinseed; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
הסר מהחום.
10
מוסיפים שוקולד, מערבבים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
11
העברת תערובת לבלנדר, ולהוסיף 1 כוס מים. תהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
12
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מורחים שומה 1 כוס בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה קלות עם ספריי בישול. סדר 6 טורטיות מעל שומה; העליון עם בקר קרניטאס. סדר טורטיות שנותרו על בקר קרניטאס.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
CarnitasCarnitas
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
מורחים את הרוטב שנותר על טורטיות; מפזרים fresco queso.
מרכיבים שתצטרך
Queso FrescoQueso Fresco
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
15
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד גבינה מתחילה להמס ותבשיל מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.