תבשיל אספרגוס אני
תבשיל אספרגוס אני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 213 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם טפיוקה, ביצים, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. . וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל אספרגוס ונקניק, תבשיל חזיר ואספרגוס, ו תבשיל אספרגוס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
לקצץ אספרגוס לחתוך לחתיכות 3/4 אינץ'; blanch במיקרוגל במשך 2 עד 3 דקות ניקוז.
מניחים אספרגוס, חזיר וביצים בתבנית אפייה משומנת קלות 9x13 אינץ'. בקערה גדולה לשלב את הבצל, פלפל, גבינה, טפיוקה, פטרוזיליה, מיץ לימון, מרק וחלב; לערבב היטב.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה ומערבבים יחד עם אספרגוס, בשר חזיר וביצים.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 25 עד 35 דקות או עד מבושל דרך.
בואו לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.