תבשיל אספרגוס עוף גביני
תבשיל אספרגוס עוף זול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 379 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם אספרגוס-קצוות קשים נקרעו וחנית לרוחב, חזה עוף, תערובת גבינת צ'דר-מונטריי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל אספרגוס זול, אספרגוס גבינה ותבשיל תפוחי אדמה, ו תבשיל עשיר וגבינה עם נקניק ואספרגוס עם אטריות.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת. מערבבים בפסטה עניבת פרפר וחוזרים לרתיחה. קוק חשף, תוך ערבוב מדי פעם, עד רך אבל עדיין מוצק מעט, על 12 דקות.
מניחים אספרגוס למחבת גדולה עם כ 1 אינץ ' של מים.
מניחים מעל חום בינוני, מביאים לרתיחה, ולהפחית את החום לנמוך. מכסים מחבת ומבשלים עד חתיכות אספרגוס הם ירוקים ורכים בהירים, על 8 דקות; לנקז היטב ולהניח בצד.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
להקציף קרם של מרק אספרגוס עם חלב בקערה עד חלקה.
מורחים את פסטת עניבת הפרפר המבושלת על תחתית תבנית האפייה.
יוצקים על 1/4 של תערובת המרק על הפסטה, ערבוב בעדינות כדי מעיל פסטה עם מרק.
להניח פרוסות חזה עוף על פסטה.
מורחים את האספרגוס על פרוסות העוף.
יוצקים את תערובת המרק הנותרת באופן שווה על התבשיל, להיות בטוחים שהוא נספג לתחתית המנה. תבשיל מעולה עם גבינת צ ' דר-מונטריי.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל חם ואת ציפוי הגבינה הוא השחמה מבעבע, על 35 דקות.