תבשיל ארוחת בוקר מתובל עם שלושה תוספות: ריבת פטריות ובצל, עגבניות ופסטו וסלסה שעועית שחורה אבוקדו
מתכון תבשיל ארוחת בוקר מלוח עם שלושה תוספות: ריבת פטריות ובצל, עגבניות ופסטו וסלסאן שעועית שחורה אבוקדו מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 767 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חג המולד. לך לחנות ותביא חלפיניו, גבינת צ'דר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קציצות שעועית שחורה עם סלסה אבוקדו & עגבניות, שעועית שחורה אנצ'ילדות עוף עם אבוקדו חריף-סלסה עגבניות, ו שלישייה של תוספות גלידה פירותי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור התבשיל: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מרססים צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והחלב עד מעורבב היטב.
מוסיפים את קרוטונים וזורקים עד מצופה היטב.
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים עד השחמה ונפוחה, 45 עד 50 דקות.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
עבור ריבת בצל ופטריות: במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פטריות, סוכר, חומץ ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מערבבים הכל יחד ומבשלים 5 דקות. להפוך את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד הבצל הם caramelized, 20 עד 25 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
הסר מן המחבת ולתת מגניב. מכסים ומקררים עד שאתה מוכן לשרת.
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומערבבים. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
מערבבים את כל החומרים יחד, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשרת.
מגישים את התבשיל המלוח עם התוספות השונות.;