קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

תבשיל ארוחת בוקר מתובל עם שלושה תוספות: ריבת פטריות ובצל, עגבניות ופסטו וסלסה שעועית שחורה אבוקדו

תבשיל ארוחת בוקר מתובל עם שלושה תוספות: ריבת פטריות ובצל, עגבניות ופסטו וסלסה שעועית שחורה אבוקדו
מתכון תבשיל ארוחת בוקר מלוח עם שלושה תוספות: ריבת פטריות ובצל, עגבניות ופסטו וסלסאן שעועית שחורה אבוקדו מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. במנה עיקרית זו יש 767 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. זה מושלם עבור חג המולד. לך לחנות ותביא חלפיניו, גבינת צ'דר, פטריות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו קציצות שעועית שחורה עם סלסה אבוקדו & עגבניות, שעועית שחורה אנצ'ילדות עוף עם אבוקדו חריף-סלסה עגבניות, ו שלישייה של תוספות גלידה פירותי (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור התבשיל: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מרססים צלחת אפייה 9 על 13 אינץ ' עם ספריי בישול. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים והחלב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
תנורתנור
2
מוסיפים את קרוטונים וזורקים עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
3
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
4
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה ואופים עד השחמה ונפוחה, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
5
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
6
עבור ריבת בצל ופטריות: במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל, פטריות, סוכר, חומץ ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פטריותפטריות
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
בצלבצל
סוכרסוכר
ריבהריבה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מערבבים הכל יחד ומבשלים 5 דקות. להפוך את החום נמוך ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד הבצל הם caramelized, 20 עד 25 דקות. טעם ותיבול עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצלבצל
8
הסר מן המחבת ולתת מגניב. מכסים ומקררים עד שאתה מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מערבבים את כל החומרים בקערה בינונית ומערבבים. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מערבבים את כל החומרים יחד, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשרת.
2
מגישים את התבשיל המלוח עם התוספות השונות.;

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. Drappier Brut Nature André & Michel Pinot Noir אפס מינון עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Drappier ברוט טבע אנדרה ומישל פינו נואר אפס מינון
Drappier ברוט טבע אנדרה ומישל פינו נואר אפס מינון
לאוהבי תחושות טהורות יצרנו 100% פינו נואר cuvée ללא מינון. הוא מכיל רק את שאריות הסוכר הטבעיות של היין בפחות מ-2g לכל בקבוק. יתר על כן, השימוש במינימום מוחלט של גופרית נותן ליין את החופש להביע את עצמו לחלוטין. על האף יש פריך באותו זמן פירות בשלים. על החיך הוא זקוף וטהור, עם עדינות ורעננות בשפע.זהב ורמיליון בצבע. האף של ענבים שחורים מגוהצים טריים, של פירות אדומים, לבנים והדרים. חיך שופע עם בשר של אפרסק כרם וזר של עשבי תיבול ארומטיים. הערות חריפות קטנות בגימור. שמפניה משובחת ומלוטשת וטהורה.אידיאלי כמו אפריטיף. הליווי המושלם למאכלי ים, סשימי או אפילו גבינת עיזים רכה.