תבשיל ארטישוק וגרבנזו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק ותבשיל Garbanzo. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לבבות ארטישוק, פתיתי צ'ילה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תבשיל ארטישוק וגרבנזו, ארטישוק וטונה פניני עם שעועית גרבנזו להפיץ, ו תבשיל חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
הגדר מחבת 4-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן, בצל, ו 1 כפית מלח. מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הופך שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים שום ופתיתי צ ' ילה. מערבבים עד שום מרכך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים גזר, עגבניות, לבבות ארטישוק, garbanzos, מרק עוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום. מכסים ומבשלים עד הגזר רך כאשר פירסינג, על 15 דקות.
מתבלים עם מרווה, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות.