תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל ארטישוק ותבשיל Garbanzo. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 352 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך לבבות ארטישוק, פתיתי צ'ילה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תבשיל ארטישוק וגרבנזו, ארטישוק וטונה פניני עם שעועית גרבנזו להפיץ, ו תבשיל חומוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
הגדר מחבת 4-6 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים שמן, בצל, ו 1 כפית מלח. מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הופך שקוף, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
3
מוסיפים שום ופתיתי צ ' ילה. מערבבים עד שום מרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
4
מוסיפים גזר, עגבניות, לבבות ארטישוק, garbanzos, מרק עוף. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום. מכסים ומבשלים עד הגזר רך כאשר פירסינג, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טאקו בשלושה צבעים
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזיר
5
מתבלים עם מרווה, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מצקת לתוך קערות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה