תבשיל ארטישוק חומוס נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 357 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. אם יש לך בצל, מיץ לימון, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 92% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו צ'יקפיאה-תבשיל ארטישוק עם רוויל, Moosewood חומוס ו תבשיל לב ארטישוק, ו חומוס וארטישוק מסאלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני, מבשלים את הבצל עד שקוף. מערבבים את השום ואת פתיתי צ ' ילי; לבשל עד השום החל לרכך, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הגזרים, העגבניות, הארטישוקים, שעועית חומוס ומרק עוף. מביאים לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הגזר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גב שומן חזיר
3
מתבלים עם מרווה, מיץ לימון, מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים 5 עד 10 דקות יותר כדי להתיך את הטעמים.