תבשיל בטטה
תבשיל בטטה דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 293 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו סוכר חום בתקיפות, לקשט: אגוזי פקאן, תחליף ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
תפוחי אדמה במיקרוגל 1 אינץ בנפרד על מגבות נייר ב 12 דקות גבוהות או עד הסוף, מפנה וארגון מחדש לאחר 5 דקות; מגניב, לקלף, ומחית.
מערבבים יחד תפוחי אדמה ו 7 מרכיבים הבאים; כפית לתוך תבשיל 2 ליטר רדוד מצופה ספריי בישול.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
* 2 (14 1/2-אונקיה) פחיות מחית תפוחי אדמה מתוקים ניתן להחליף.