תבשיל בטטה נטול גלוטן, וצמחוני תוספת. מתכון זה מכין 6 מנות עם 311 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קינמון טחון, מיץ לימון מקף, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), תבשיל הבטטה הטוב ביותר של אמא, ו תבשיל בטטה.
הוראות
1
מניחים את הבטטות בסיר גדול או בתנור הולנדי; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 20-25 דקות או עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבנים
2
מסננים; מצננים מעט ומועכים.
3
מוסיפים את הסוכר, החמאה, החלב, הביצים, הקינמון, הל ומיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
4
מעבירים לשמן 1-1/2-קט. תבנית אפייה. מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להתייצבות.