תבשיל בטטה
תבשיל בטטה הוא תבשיל ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 258 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך קינמון טחון, סוכר חום חזק, בתקיפות בטטות לא מלוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350° F. חמאה תבשיל 2 ליטר ולהניח בצד.
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב גדולה, להכות עד חלקה. טעם של מלח ופלפל ולהתאים לפי הצורך.
לגרוף לתוך התבשיל, מתפשט לקצה ומחוספס פני השטח.
אופים שנחשפו על מדף התנור האמצעי במשך כ 45 דקות או עד שנטה עם חום.
מגישים חם כמלווה לצלי הודו, עוף או חזיר. גם טוב, עם צלעות חזיר.
מתוך הספר A Love Affair with Southern Cooking: Recipes and Recollections by Jean Anderson. זכויות יוצרים © 2007 Jean Anderson. Reprinted by disconmission of William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper