תבשיל בטטה II
אם יש לכם אגוזי פקאן, סוכר חום, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד פירה בטטה, 1/2 כוס חמאה, חלב, סוכר, תמצית וניל וביצים.
מורחים תערובת בטטה לתוך צלחת אפייה מוכנה. בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום וקמח.
חותכים בחמאה 1/3 כוס עד התערובת מתפוררת, ואז מערבבים בפקאנים.
מפזרים תערובת פקאן על תפוחי אדמה מתוקים.
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.