קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

תבשיל בטטה II

תבשיל בטטה II
אם יש לכם אגוזי פקאן, סוכר חום, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד פירה בטטה, 1/2 כוס חמאה, חלב, סוכר, תמצית וניל וביצים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
בטטהבטטה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מורחים תערובת בטטה לתוך צלחת אפייה מוכנה. בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר חום וקמח.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
סוכר חוםסוכר חום
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
4
חותכים בחמאה 1/3 כוס עד התערובת מתפוררת, ואז מערבבים בפקאנים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
5
מפזרים תערובת פקאן על תפוחי אדמה מתוקים.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
פקאניםפקאנים
6
אופים במשך 25 דקות בתנור שחומם מראש, או עד חום זהוב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור