תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן
המתכון תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מדהים צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 351 קלוריות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצים, אגוזי פקאן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מעולה כף ציון של 29%. נסו תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן, תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן, ו תבשיל בטטה עם ציפוי פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הבטטות בסיר גדול ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 15-20 דקות או עד שהם רכים.
מסננים ומניחים במעבד מזון.
מוסיפים את הביצים, החמאה, החלב והתמציות; מכסים ומעבדים לתערובת אחידה.
יוצקים לשמן 1-1/2-קט. תבנית אפייה.
בקערה קטנה שלבו סוכר חום וקמח.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים.
מפזרים מעל תערובת בטטה; מפזרים אגוזי פקאן.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להתייצבות.