תבשיל בטטה-פקאן
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ותוספת צמחונית? תבשיל בטטה-פקאן יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 257 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -29 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו סוכר חום, ביצה, בטטות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו קליפות תפוחי אדמה בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה בודד של אקאן), תבשיל בטטה פקאן, ו תבשיל בטטה חמוציות-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.ערפל תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' עם תרסיס בישול.
הביאו כמה סנטימטרים של מים לרתיחה בסיר עם סל גדול של ספינת קיטור במקום.
מכניסים את הבטטות לסל, מכסים ומאדים עד שהם רכים, 20 עד 25 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומניחים להתקרר מעט.
מוסיפים את הדבש, הביצה, 1/2 כפית הקינמון, אגוז המוסקט, הג ' ינג ' ר ו -1 / 2 כפית מלח; מקציפים במיקסר חשמלי עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים את תערובת הבטטה בתבנית האפייה המוכנה.
מערבבים בקערה את הסוכר החום, הפקאנים ואת יתרת 1/2 כפית הקינמון; מפזרים מעל את תפוחי האדמה.
אופים עד חם ומתחילים להשחים סביב הקצוות, 40 עד 45 דקות.