קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל ביצי פסחא

תבשיל ביצי פסחא
נזיד ביצי פסחא עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 533 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חמאה, גבינת צ'דר חדה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו תבשיל ביצים מקסיקני.

הוראות

1
חום 1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל ואת הפלפל הירוק עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות; מערבבים בשר חזיר, ומבשלים עד חם, על 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להעביר לקערה, ולהניח בצד. ממיסים 1 יותר כף חמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הפטריות עד שהם מוותרים על הנוזל שלהם והתחילו להשחים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מוסיפים את הפטריות המבושלות לתערובת החזיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
4
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית, ומערבבים בקמח, מלח ופלפל שחור. מבשלים ומערבבים עד הקמח מבהיר בצבע מעט, על 1 דקה; בהדרגה לטאטא בחלב, ומבשלים עד מעובה, לטאטא כל הזמן. אל תרתח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מערבבים בגבינת צ ' דר, ומערבבים עד שהגבינה נמסה. להפחית את החום לרתיחה חשופה, ולבשל את הרוטב במשך כ -10 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
להקציף לעתים קרובות.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מסננים כל מיצים מתערובת החזיר והפטריות, ומערבבים את התערובת לתוך הרוטב; מערבבים את הביצים הקצוצות מבושלות קשה. להביא תערובת בחזרה לרתיחה, ומגישים מעל מאפינס אנגלית קלוי.
מרכיבים שתצטרך
½ כפיות מלח½ כפיות מלח
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(קיבלר)(קיבלר)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)